Mangler I stadig inspiration til årets julefrokost? Så kan I måske blive inspireret her. Nyhavns Bodega er en af Københavns bedst skjulte perler, der absolut fortjener et nærmere kig. Her kan I holde en intim julefrokost for jeres afdeling, vennekreds eller hvem, I nu kunne have lyst til at fejre julen sammen med.

Lokalet Nyhavns Bodega

Med det idylliske, postkort-smukke Nyhavn som baggrund kan I hos Nyhavns Bodega holde jeres julefrokost i historiske rammer. Indrettet med inspiration fra Andalusien og den klassiske bodega i Nyhavn skaber omgivelserne en hyggelig stemning – perfekt til en lidt atypisk julefrokost.
Til daglig driver personerne bag Nyhavns Bodega en lækker vin butik på Frederiksberg, og de har derfor fingeren på pulsen, når det kommer til skønne, velsmagende vine.

          

Unikke julefrokostaktiviteter

Vælger du at holde dit arrangement i Nyhavns Bodega kan du vælge disse vinsmagninger som tilvalg. De er begge et både festligt og lærerigt startskud der vil ryste gæsterne sammen til jeres fest.

Landskamp i vin

Kan I lide vin, og er I glade for at dyste? Så er denne smagning noget for jer!
Mange mennesker har et favoritvinland, og det gælder sikkert også for dine gæster. Italien er populært, Frankrig er fint og Spanien er dybsindigt, men hvem laver den bedste vin?
Ved denne smagning kan I udfordre jer selv og jeres smagsløg ved en blindsmagning, der garanteret udmønter sig i et overraskende resultat. Rammer man mon sin egen favorit, når alt kommer til alt?

Champagne-Bingo

Når vi taler rendyrket luksus indenfor vinens verden må champagne og andre klassiske bobler indtage den øverste plads på podiet. Intet er mere festligt og sofistikeret. Alle elsker det, men meget få kender i virkeligheden til denne dronning af alle drikke.
Ved at kombinere disse smukke vine med noget så ordinært som banko, skaber vi en underholdende platform, der kombinerer god smag og nydelse med det, at du faktisk bliver klogere på at drikke mousserende vin.
Vinene vil være fra Champagne og Cava – og af meget høj kvalitet. Kan I mon gætte, hvad der er hvad?

Ikke bare sild og varm leverpostej

Ved booking af Nyhavns Bodega til en julefrokost, kan I enten vælge selv at medbringe maden, eller I kan vælge at lade dem og deres eminente samarbejdspartner Bar Vin stå for denne del. Her får I ikke en klassisk julefrokost med kolde sild og varm leverpostej. I får i stedet lidt udover det sædvanlige. Menuen kunne fx bestå af følgende lækkerier:

  • Trøffelchips, grønne og sorte oliven og fennikelpølse

Eksempelvis efterfulgt af følgende:

  • Rimmet laks, med citron og urtecreme
  • San Daniele & Mozzarella di Bufala
  • Brandade af torsk og kartoffel
  • Dobbelt pølse, trøffel og vildsvin
  • Landpaté med syltet løg og grov sennep

Hvis I ønsker noget lidt varmere, kan I også vælge:

  • Hvid Osso Buco med rødder og fennikel
  • Helt stykke højreb med italiensk kartoffelsalat og Parmesan

Til dessert kan I vælge imellem følgende:

  • Æbletrifli med port, brændt hvid chokolade, makron og skum 75 kr.
  • Cheese cake med knas, sorte oliven og lakrids 75 kr.

For mere information om det dejlige Nyhavns Bodega eller julefrokostaktiviteterne kan du kontakte os her. Vi hjælper altid gerne med at finde det helt rette venue til at fejre årets julefrokost(er).

Besvar