Catering Østerbro

Gastro Studio Catering på Østerbro er din professionelle partner, når der skal leveres mad til dit arrangement – hvad enten det er i privat regi eller til din virksomhed. Vi skaber cateringløsninger, som passer til netop dit og dine gæsters behov.

God forberedelse og forventningsafstemning er grundlaget for et succesfuldt arrangement. Derfor varetager vi altid den enkelte opgave med den største omhu og alvor, og vores erfarne team af kokke er selvfølgelig lydhøre overfor dine ønsker og krav.

For os er det vigtigt, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de har brug for catering på Østerbro eller andre steder i København.

Gourmet catering på Østerbro

Hos Gastro Studio er det vores vision at skabe glæde og nydelse for vores gæster og kunder igennem vores madlavning. Derfor er vores kunders smagsløg selvfølgelig også højeste prioritet, når de benytter vores catering-service på Østerbro.

Vores dygtige kokketeam er specialister i catering og ved præcis, hvordan man sammensætter et godt måltid mad – også til store selskaber.

Det er vores speciale at kreere og levere måltider i stor skala, og vi påtager os gerne det kulinariske ansvar hos selskaber af større formater. Hos Gastro Studio betyder størrelsesordenen ikke noget – vi har altid maden i centrum, og derfor er du og dine gæster garanteret gourmet catering på Østerbro af højeste kvalitet, når du vælger os som leverandør af maden til dit arrangement.

Fokus på velsmag, økologi og bæredygtighed

I spidsen for vores dygtige kokketeam står køkkenchef Chris Ladegaard Jensen, som har erfaring fra nogle af landets bedste restauranter. I fællesskab sammensætter personalet menuen til dit arrangement med fokus på velsmag og bæredygtighed. Menuen følger sæsonerne, og vi anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer. Gastro Studio Catering er gourmet catering på Østerbro med gastronomien i centrum.

Vi hører gerne fra dig, hvis du vil bestille catering til dit arrangement. Din faste kontaktperson bliver ansvarlig for opgaven fra start til slut. Vi lytter til dine ønsker og behov igennem hele processen – fra det første introduktionsmøde til arrangementets afslutning.

Besøg vores samarbejdspartner Gastro Studio.