Gæk gæk gæk – Mit pynt til påsken er blevet væk

Påsken er over os. Og det betyder jo også påskefrokoster – og SELVFØLGELIG også påskepynt. Men hvad gør man, hvis man er løbet tør for inspiration? Man kigger selvfølgelig her. Vi har samlet lidt gode idéer til, hvordan du nemt kan gøre klar til din påskefest. For hvad er en højtid uden pynt?

Når du pynter op til påsken, behøver du ikke at gå påske-amok i hele huset, som det typisk ses op til jul. Men det er stadig super hyggeligt med at påske-pyntet bord, når man ankommer til (en af) årets påskefrokoster. Det skal dog lige siges, at vi selvfølgelig godt ved, at man tit har travlt med at kokkerere op til sådan en begivenhed, så vi har også sørget for at finde inspiration til forskellige ambitionsniveauer.

Noget af det simpleste (og flotteste), du kan vælge at gå med, er at fylde enten en kurv eller en gennemsigtig glasvase med forskellige farvede æg og placere en fin forårsblomst midt i. Det er elegant og skaber en fin forårsstemning.
Du kan også vælge at gå mere moderne, gør-det-selv og bæredygtigt til værks ved fx at tage tomme konservesdåser eller syltetøjsglas og give dem nyt liv.
Der er rigtig mange forskellige ting, du kan vælge at gøre! Det handler helt og holdent om dit overskud, og hvordan du synes, at dit påskebord vil gøre sig bedst!

 

            

            

           

 

 

Hvis du mangler et venue at afholde selskabet i, er du altid velkommen til at kontakte Rentspace, så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde et sted, der matcher lige netop dine behov og ønsker.