Hos Rentspace hjælper vi dig med at finde det selskabslokale, der passer perfekt til din næste begivenhed. Vi har et stort katalog af forskellige locations, der passer til en lang række events og begivenheder. Skal vi også hjælpe dig?

Find de helt rigtige selskabslokaler

SelskabslokalerHos os kan du finde det helt rigtige selskabslokale til for eksempel dit bryllup, dit fotoshoot, din barnedåb, dit aktivitetsevent, din firmafest, din fødselsdag, din filmvisning, din koncert, din konference, din konfirmation, din reception og meget, meget mere. Vi hjælper dig til at finde det helt rigtige selskabslokale til netop din begivenhed, så du får de bedste rammer for et vellykket arrangement.

Omgivelserne sætter i høj grad stemningen for dagen, og det rette selskabslokale kan signalere præcis det, som du ønsker. Hos Rentspace gør vi det nemt at finde og booke det selskabslokale, du lige går og leder efter. Vi har samlet en lang række muligheder, som giver dig et overskueligt overblik, og vi kan tilbyde en lang række eventsteder, som kan sætte rammerne for en bred vifte af eventtyper og begivenheder.

Kontakt os

Skal du leje lokale? Send vores eventkonsulenter en bookingforespørgsel, og få hurtigt respons på dine ønsker. Det tager kun få minutter at udfylde vores formular, nemmere bliver det ikke!

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 71 74 74 65 for spørgsmål eller ønsker. Vi tager os god tid til at afklare dine behov og fortælle dig om dine muligheder, så vi sammen kan finde det perfekte sted til dig.

Udlej dine selskabslokaler

Hos Rentspace kan du ikke kun leje selskabslokaler – du kan også udleje dem. Har du selskabslokaler, som du ønsker at leje ud, laver vi en professionel promovering af dine lokaler, så de bliver eksponeret for en stor skare af relevante mennesker. Hos Rentspace kan du lave et gratis opslag og på den måde blive set af besøgende på vores hjemmeside. Din opslag hos os er responsivt og herved optimeret til alle platforme. Vi giver dig en nem mulighed for at fortælle dine mulige kunder om dit selskabslokale og dine faciliteter. Kontakt os i dag for mere information om, hvad vi kan gøre for dig eller tilmeld jer med det samme.