Omgivelserne og lokalerne for din fest sætter i høj grad stemningen for dagen, og dit valg af festlokaler er derfor meget vigtigt. Ønsker du at skabe de perfekte rammer for dit arrangement? Hvad end der er tale om bryllup, barnedåb, fødselsdag, firmafest, launch party, konfirmation m.m., kan vi hos Rentspace hjælpe dig med at finde de helt rigtige lokaler, der kan hæve dit arrangement til det næste niveau.

Nemt og overskueligt

Hos Rentspace har vi et stort udvalg af forskellige festlokaler. Vores mission er at gøre det nemt og simpelt for dig at finde de helt rigtige festlokaler til netop din begivenhed, og derfor har vi samlet en lang række muligheder, inddelt i overskuelige kategorier, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over udvalget.

Vi finder det rigtige til dig

Ønsker du at spare tid, kan du også sende os en bookingforespørgsel med en kort beskrivelse af dine ønsker og behov for festlokaler. I vores bookingforespørgsel beder vi kun om de mest nødvendige oplysninger for at gøre det så nemt og hurtigt for dig som muligt. Ud fra din bookingforespørgsel finder vi så de lokaler, som passer til dine ønsker. Med Rentspace kan du derfor hurtigt og nemt finde de festlokaler, som passer til netop din fest.

Udlej dine festlokaler

Hvis du selv har festlokaler, som du gerne vil leje ud, er Rentspace også stedet for dig. Hos os kan du nemlig ikke kun leje festlokaler, du kan også udleje dem. Vi hjælper dig med at promovere dine festlokaler og gøre dem synlige for mulige kunder. Vi giver dine lokaler en professionel eksponering over for de mest relevante mennesker. Hos os kan du lave et gratis opslag med dine festlokaler, som de besøgende på vores hjemmeside kan se. Ved at lægge et opslag ind hos os, får du på den måde en større online synlighed og en større chance for at få udlejet dine festlokaler.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 74 74 65 eller du kan sende vores eventkonsulenter en bookingforespørgsel hvis du har spørgsmål eller ønsker at snakke om dine behov. Vi tager os god tid til dig, og vi arbejder hurtigt og professionelt med at finde festlokalerne til din næste fest. Vi sidder også klar på chatten på vores hjemmeside, så du hurtigt kan få hjælp eller svar på det, du har brug for.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at sætte de helt rette rammer for din næste begivenhed.