Den bedste firmafest – hvordan arrangeres den?

En personalefest er ikke kun flaske-tuborg og dansen på bordene. Det er også en fantastisk måde at skabe et sammenhold i virksomheden samt at øge arbejdsglæden og -moralen hos dine medarbejdere. Når man mandag morgen efter en personalefest møder ind på kontoret, er der en hel del at snakke med kollegaerne om efter fredagens festivitas. Dette både styrker det kollegiale forhold samt arbejdsmoralen. Man arbejder mere effektivt og vil gå det ekstra for virksomheden, når man har det godt på arbejdspladsen. Vi har derfor besluttet, at det er på tide, at vi giver nogle tips til, hvordan du får arrangeret den bedste firmafest!

Arranger en aktivitet før festen

Hold gerne en teambuilding-dag eller tag virksomhedenens personale med på en udflugt den dag, hvor personalefesten falder om aftenen. Det styrker sammenholdet, men sikrer også, at der er noget for alle at snakke om under festen. Derudover kan man i løbet af en teambuilding dag få muligheden for at lære de kollegaer i virksomheden at kende, som de får talt med i hverdagen.

Giv dig god tid til at planlægge festen

Hvis ikke der er styr på festens detaljer, kan virksomhedens medarbejdere komme til at føle, at de er nedprioriteret og ikke værdsat. Der er ikke noget værre end en fest for festens skyld. Det er vigtigt, at der er en mening med festen, og man som medarbejder føler, at det har været en god aften – og ikke en aften, hvor man ikke har kunnet lave andet end at brokke sig over maden og øllen, der løb tør. Når det kommer til planlægningen af personalefesten, kan man ikke komme i gang for tidligt.

Overrask dine medarbejdere

Sørg for at have et gimmick klar, som deltagerne ikke havde forventet – om det er et flødebollekursus, en hypnotisør, en komiker eller noget helt 4. er sådan set underordnet. Det er blot vigtigt, at I sørger for, at det er noget, der passer til jeres personalegruppe.

Planlæg festen internt

Det er også vigtigt, at det er ansatte i virksomheden, der skal planlægge festen. Eller i hvert fald nogen med en tilknytning til virksomheden, så festen bliver i firmaets ånd. Festen bliver dermed også en måde at få virksomhedens værdier og kultur udbredt i personalegruppen.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge din næste personalefest. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Kontakt en af vores eventkonsulenter i dag og få et uforpligtende tilbud på et lokale til jeres næste fest.