Bryllupsblomster

Hvordan skal dine bryllupsblomster se ud?

Vi har taget en snak med vores faste samarbejdspartner Bettina fra PrettyDay Flowers om, hvilke trends hun ser. Hun giver her sine bud på både dekorationer og bryllupsbuketter.

Hvis vi starter med at tage et kig på valget af bryllupsblomster generelt. Så er der ifølge Betina ikke nogle begrænsninger overhovedet. Du kan bruge lige præcis de blomster, du godt kan lide – endda kan tørrede blomster også give en flot effekt. På din bryllupsdag skal alt være præcis, som du godt kunne tænke dig!
Det vigtigste ved blomstervalget til din store dag er, at det er nogle blomster, du elsker (næsten ligeså meget som din kommende mand eller kone)!

Bryllupsaltre

Bettina Agerskov mener, at en af de helt store trends er bryllupsaltre. Og disse kommer i mange forskellige afstøbninger. Altrene skal gerne være kunstneriske, uformelle og personlige i deres udtryk, så det passer til det par, der bliver gift. Se fx den “Circle of Love” Bettina har lavet på billedet til højre. Er den ikke vidunderlig?

 
 

Borddekorationer

Når du skal dække dit bord med flotte borddekorationer, bevæger trenden sig væk fra de klassiske og mere “stramme” dekorationer til at være vilde, uformelle, asymmetriske, store og fyldige arrangementer. Det er alle mulige forskellige slags blomster – både mht. farve og type, der bliver blandet sammen til de mest fantastiske kreationer.

        
 

Brudebuketten

Brudebuketten er, sammen med brudekjolen, det første, gæsterne ser, når bruden træder ned af alteret. Derfor er det også vigtigt, at bruden får lige præcis den brudebuket, hun har gået og drømt om. I år er trenden, ligesom med borddekorationerne, at den skal være vild, uformel, asymmetrisk, stor og fyldig. Gæsterne skal ligge mærke til buketten, ligeså snart de ser bruden første gang.

2020 er året, hvor brudeparrets vildeste bryllupsblomster-fantasier skal opfyldes. Gerne så kreativt og unikt som muligt 🙂