Hvis du står og skal holde en fest, er du kommet til det helt rette sted. Rentspace hjælper dig til hurtigt og nemt at finde de rigtige selskabslokaler til f.eks. jeres bryllup i København. Vi har en lang række af forskellige selskabslokaler til en bred vifte af festtyper og events. Hos os kan du finde de rigtige selskabslokaler i København til din fødselsdag, konfirmation, barnedåb, firmafest, konference, teambuilding event og meget mere.

Vi har fokus på at gøre det nemt

Selskabslokaler i KøbenhavnHos Rentspace har vi fokus på at gøre det så nemt og overskueligt for dig at finde de rigtige selskabslokaler, som overhovedet muligt. Vi ønsker at give dig en god oplevelse med at planlægge og arrangere din fest, og her er de rigtige lokaler et vigtigt element. Derfor har vi samlet en lang række gode muligheder for selskabslokaler i København og gjort det nemt og overskueligt for dig at finde det rigtige. Vi har blandt andet inddelt vores store udvalg af selskabslokaler i en række kategorier ud fra forskellige fest- og eventtyper, så dit overblik bliver bedre. Her kan du kigge på alle dine muligheder og finde det selskabslokale, som passer bedst til din fest i København.

For at gøre det hurtigt for dig, har vi også lavet en bookingforespørgsel, som du kan udfylde og sende til os. Ud fra dine ønsker og behov kan vi så finde det helt rigtige lokale til dig. Vi har det store overblik og kan derfor nemt finde det, som passer bedst til din begivenhed. Bookingforespørgslen indeholder kun de mest nødvendige punkter, som vi har brug for for at hjælpe dig, og det tager derfor kun et par minutter at udfylde den.

Udlej dine selskabslokaler i København

Hos Rentspace kan vi også hjælpe dig med at udleje dine selskabslokaler i København. Her promoverer vi dine selskabslokaler og gør dem mere synlige, så du nemmere får dem lejet ud. Hos os får dine lokaler en professionel eksponering over for din målgruppe. Det er gratis at lave et opslag med dine selskabslokaler, og du får derfor en større eksponering uden ekstra omkostninger.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere information om dine muligheder. Vi tager os god tid til dig, så vi kan finde de selskabslokaler i København, som passer til netop din begivenhed. Send vores eventkonsulenter en bookingforespørgsel, eller giv os et kald på tlf: 71 74 74 65, så får du en serviceminded og professionel event konsulent til at hjælpe dig bedst muligt. Vi sidder også klar på chatten, så du nemt kan få hjælp til det, du har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig.