Garagen på Nørrebro er et gammelt auto-reservelager, som i dag er blevet forvandlet til en sand kreativ perle; Garagen v. DARE2Mansion. Blandt farverige vægge, skæve møbler og lokal stemning, er der plads til alle og enhvers gode idéer.

Garagen v. DARE2Mansion rummer flere funktioner, og identificere sig selv som en innovativ legeplads. Der er skabt plads til produktivitet og iværksætteri, hvor virksomheder og iværksættere mødes på kryds og tværs med formålet om at skabe sparring og idégenerering. Netop brainstorming var et essentielt valg for stifterne Laila Pawlak og Kris Østergaard. Konceptet opfordrer til virksomhedsudvikling, såvel som personlig udvikling gennem et åbent sind og kreative udfoldelser.

 

Edgy motiver på væggene og hjemlige møbler dominerer lokalet, og sætter rammerne for et nytænkende og anerledes samlingssted for virksomheder. Lokalet kan benyttes til utallige formål heriblandt spirrende inkubatorer, intime konferencer, formelle receptioner eller festlige firmafester såsom julefrokost og sommerfest. Det inspirerende miljø har mange muligheder for at danne rammerne om et positivt og livsglad arbejdsflow. Bygningen kan samtidig bruges til off-site forretningsmøder og -workshops.

 

Garagen v. DARE2Mansion - Rentspace
Hyggelig stemning til aftenevent.

Afhold dit næste event i en bygning med masser af charme og historie, og byd indenfor til et uforglemmeligt arrangement. Der er ingen tvivl om, at alle vil føle sig velkomne og nyde godt af de hjemlige og inspirerende omgivelser.

Læs mere om udlejning af Garagen v. DARE2Mansion her:

https://rentspace.dk/sted/garagen-v-dare2mansion/

Besvar