Hybridmøder

I en tid med forsamlingsforbud og hvor muligheden for at mødes i større forsamlinger er stærkt begrænset, har især de mange venues rundt omkring i landet været tvunget ud i at gentænke, hvordan deres tomme lokaler kan benyttes. For selvom corona virussen hærger, har alt fra virksomheder, til brancheorganisationer stædigt holdt fast i de årlige prisuddelinger, seminarer, konferencer, salgsmøder osv.

Udover, at der stædigt er holdt fast i de større arrangementer i et virtuelt format har vi også oplevet et stigende udbud af blandt andet webinar, online møder og meget andet der foregår foran webkameraet. Som virkeligheden ændrer sig, stiller det krav til god internetforbindelse, skarp billedkvalitet, lysopsætning og meget andet der ikke lige findes i skuffen hjemme på kontoret.

På denne side stiller vi skarpt på nogle af de venues der for alvor har taget det virtuelle møde til sig og inkorporeret det i deres udbud.

 

 

 

 

Tivoli Congress tilbyder state of the art setup til hybridmøder

Tiderne ændrer sig, og vi ændrer os med dem. Skal du holde en stor produktlancering, hvor folk skal deltage fra nær og fjern eller en workshop hvor hele jeres firma skal samles under ét? Skal du holde et møde med forretningspartnere fra den anden side af jordkloden eller skal jeres CEO give en stor tale til de ansatte?

På Tivoli Hotel & Congress Center kan vi, med vores ”state of the art” setup være din samarbejdspartner til afholdelse af online/virtuelle møder og konferencer. På den måde kan I mødes få, og samtidig drage fordel af, at kunne kommunikere med mange. Vi har det førende udstyr på markedet, og ”only the sky is the limit” i forhold til, hvad der kan lade sig gøre. Vores yderst kompetente personale med speciale inden for lyd og kamera er klar til at give dig den absolut bedste løsning på afholdelse af dit event. Vi kan skræddersy det hele, så det matcher dine ønsker og idéer, og vi kan hjælpe dig med at forme dit event ud fra vores mange års erfaring i branchen.

Tivoli Congress kan hjælpe dig med at arrangere og afvikle:
• Hybridmøder og -konferencer
• Produktioner i eget fuldtudstyret studie
• Webinarer i alle størrelser
• Livestreaming og optagelse af møder og konferencer
• Videokonferencer bl.a. via Skype, Zoom, WebEx og Microsoft Teams
• Satellit Uplink
• Facebook og YouTube kommunikationsløsninger
• Telefonkonferencer

Få overblik over Rentspace mange venues til Hybridmøder

Område

Deltagere

Mødelokaler v. Copenhagen Marriott

København
10-260 personer

CPH Conference v. DGI Byen

København
12-426 personer

Astralis Nexus

Lokaleleje fra kr. 6000.-

København
10-60 personer

Salonerne v. Restaurant Gemyse

København
10-120 personer

Mødelokaler v. La Oficina

Frederiksberg
2-60 personer

Mødelokalerne v. DISIE

København
2-25 personer

Mødelokalet v. ARKEN

København
4-12 personer