Firmafest

Find lokaler til enhver firmafest blandt vores store udvalg af selskabslokaler i alle landets dele.

Spørg en eventkonsulent

Rentspace står til rådighed med charmerende lokaler til din firmafest, omend du ønsker afholdning på Sjælland, Fyn eller Jylland. Mulighederne er mange, hvorfor vi står klar til at hjælpe jer med at få det hele til at gå op i en højere enhed – med lige præcis jeres ønsker på dagsordenen.

Firmafesten forener kollegaer

Firmafesten på arbejdspladsen er et vigtigt arrangement for kollegaer såvel som for arbejdet, da det i højere grad forener medarbejderne og skaber sammenhold. Arbejdslivet kan være langt og kedeligt, hvorfor årets firmafest for mange medarbejdere er årets højdepunkt. Når man ser tilbage på sit lange arbejdsliv, er der helt sikkert nogle firmafester der skinner mere igennem end andre. Og hvem ønsker ikke, at dem der bliver husket, er dem du har arrangeret?

Til firmafesten samles medarbejdere og eventuelt samarbejdspartnere, hvorved både interne og eksterne relationer og netværk styrkes. Yderligere skaber denne firmafest muligheder for dine medarbejdere til at netværke og socialisere med hinanden, hvilket på sigt vil skabe stærkere bånd til hinanden, som kan mærkes i virksomheden.

Arranger din firmafest i samarbejde med Rentspace, og sikre dig en fest der ikke glemmes. Kreativiteten kan slippes løs og dine medarbejdere vil med sikkerhed have optur på, mange måneder frem.

Firmafesten i København

Rentspace har en lang række lokaler, der med sikkerhed vil passe perfekt jeres firmafest. Omend I ønsker lokalet med den klassiske minimalistiske stil med rene linjer eller det utraditionelle lokale, hvor kreativitet kan slippes løs, er mulighederne mange. Står den på galla og gourmet eller hawaii og pina-coladas, kan vi finde det perfekte lokale til jer.

Hovedstaden byder på uanede af muligheder for afholdning af din firmafest. Om du er på udkig efter det rustikke og rå, det moderne og minimalistiske eller det anderledes og oplevelsesrige. Om du er på udkig efter restauranten, koncertsalen, natklubben, båden eller laden, vi har alle muligheder at vælge imellem.

TAP1 er Københavns nye kultur- og oplevelsesvenue, med plads til mellem 100 og 6500 personer. Festlokalet har været igennem en totalrenovering, men med respekt for historien og den oprindelige arkitektur, som har bevaret charmen. Lokalet er placeret fem minutter fra Rådhuspladsen, som gør denne placering yderst relevant. Dine medarbejdere kan dermed nemt, hurtigt og sikkert komme til og fra denne firmafest. TAP1 har en vision om at skabe Danmarks mest eftertragtede venue samt sikre de bedste præmisser og kompetencer for succes på alle niveauer. Visionen og den stigende interesse for denne fantastiske location gør, at du skal være hurtigt ude. Indsend info om arrangementet allerede i dag og TAP1 vil komme med et tilbud.

Drømmer du om grønnere omgivelser og utallige af muligheder for aktiviteter og kreativitet? Tag et kig på Terminalerne, som kan tilbyde dig en verden fuld af event muligheder. Denne firmafest vil med garanti ej forglemmes de næste mange år, hos dine medarbejdere. Udover de mange muligheder som lokalerne tilbyder, er dette placeret i unikke omgivelser med havudsigt og lækre visuelle detaljer, som tilsammen vil løfte ethvert arrangement.

Rentspace tilbyder utallige muligheder for afholdelse af din firmafest, som med sikkerhed kan leve op til dine forventninger og ønsker. Hvis du ønsker endnu flere muligheder, så tag et kig på vores udvalg af festlokaler eller brug filtrene herunder

Vores brugere vælger disse lokaler til firmafester

Område

Deltagere

Hugos Strandbar

København
30-100 personer

Rævens Bar

København
30-100 personer

Jagtstuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev
25-50 personer

Skovstuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev
60-150 personer

Havestuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev
15-30 personer

Store Scene v. Operaen

København
400-1600 personer

Loungen v. Operaen

København
10-50 personer

Takkelloftet v. Operaen

København
30-170 personer

Restaurant Meyer v. Operaen

København
50-260 personer

Mødelokale v. Hotel Danmark

København
2-15 personer

Mødelokaler v. Hotel SP34

København
2-80 personer