Bryllupslokaler

Romantisk, smukt og unikt. Bryllupslokaler kan for mange par være svære at finde. Dagen skal være perfekt og kravene er tårnhøje. Rentspace vil hjælpe jer med at finde det perfekte lokale til jeres bryllup, for at gøre dagen til noget helt særligt.

Et katalog fuld af Bryllupslokaler

Bryllupssæsonen er ovre os. Når det kommer til at finde det helt rigtige venue til brylluppet, handler det om at være ude i god tid. Vi oplever allerede nu, at der er
stor efterspørgsel på sæsonen 2020 / 2021. Derfor har vi forsøgt at gøre det let for dig og samlet nogle af vores mest populære bryllupslokaler. Vi lover, at der er lidt til enhver smag!

Område

Deltagere

Langelinie Pavillonen

København
80-700 personer

Kaffesalonen

København
50-120 personer

Restaurant Pilen

Frederiksberg
50-150 personer

Mandarin v. Eventspace Asia House

København
16-34 personer

Tahonga Lounge

Hillerød
30-70 personer

KARGO-NORDHAVN

Lokaleleje fra kr. 39.500.-

København
50-250 personer

The Organic Boho

København
4-60 personer

Centercourt v. Restaurant Pilen

København
15-48 personer

Vinoteket v. Copenhagen NXT Door

København
8-24 personer

Peder Oxe

København
25-60 personer

Brede Høker

Lokaleleje fra kr. 14.000.-

København
25-80 personer

The Hall v. Odds and Ends

København
120-500 personer

Sådan vælger du det perfekte bryllupslokale

Alle elsker bryllupper. Bryllupper er livets fest. Festen som der bruges allermest tid på at snakke om og planlægge. Omfanget af bryllupslokaler i hele landet, kan gøre det svært at tage en beslutning. I søgningen efter muligheder for bryllupslokaler er der mange faktorer man bør have taget stilling til på forhånd. Noget af det første der melder sig på banen, som I skal beslutte er, hvor I skal holde jeres livs fest.

Drømmen om et bryllup på slottet, michelin-mad og udsigt ud over stok og sten er aktuel for mange. Denne drøm hænger dog i mange tilfælde ikke sammen med budget, hvorfor det er rigtig relevant at tage stilling til hvad man vil prioritere. Dette vil hjælpe jer meget i den endelige beslutning. Om lokalet skal være med alt inkluderet – lige fra dekorationer og menuen til aktiviteter og overnatning – eller om I hellere vil stå for det hele selv og blot finde et lokale til den store dag; vi har noget til enhver smag.

Rentspace tilbyder alverdens bryllupslokaler, alt fra restauranter, barer og hyggelige cafeer til industrilokaler, godser, både og meget mere, hvorfor vi med sikkerhed har noget der passer til din smag.

Når I kigger på bryllupslokaler til jeres kommende bryllup, afhænger det af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet, hvor mange gæster der skal være plads til, hvorvidt du har behov for køkken eller ej og muligheder for overnatning for dine gæster. Listen kan virke uendelig, når man først kommer igang med at stille krav til sit kommende bryllupsdag. Men fortvivl ej – vi kan med sikkerhed finde et lokale der gør jeres aften helt unik.

Populære bryllupslokaler nær København

Rentspace har et væld af mulige bryllupslokaler, og tilbyder lokaler til enhver smag. Lokationerne kan opdeles i de klassiske, de urbane og de sjove, som henvender sig til jeres forskellige behov og ønsker.

Et af de mest populære klassiske lokaler indbefatter Vognserup Gods. Dette er et yderst romantisk sted med en lang historie bag sig. Vognserup er en gammel landsbyhovedgård, opstået i 1330. Du har mulighed for at leje laden, der stammer tilbage fra 1700-tallet og rummer to store sale, med smuk original trækonstruktion og plads til i alt 420 gæster. Denne fantastiske lokation er at finde 50 minutters kørsel fra København.

Havudsigten, stemningen og det urbane liv kan forenes ved bryllupslokalet på Nordre Toldbod. Drømmen om havudsigt bliver opfyldt på en alternativ måde, men med mindst lige så meget charme som forventet. Havudsigten kan blive en realitet, samtidig med at du befinder dig i indre by. What’s not to like? Dette lokale forener det rustikke med havnestemningen udenfor. Så snart man træder ud, kan man nyde udsigten ud over Kastellet, Operaen og Refshaleøen, hvor der skabes en magisk stemning.

En udsigt ud over Københavns skyline og en unik atmosfære. Dette er at finde på Restaurant Viva, hvor det hele foregår på vandet. På restaurantbåden har du mulighed for at opleve ren gourmet med lokale råvarer og fokus på bæredygtighed. Start festen på soldækket og fest langt ud på natten på båden der aldrig sover. Denne fest vil med sikkerhed leve op til alles forventninger, og vil uden tvivl være en særlig oplevelse for alle ombord.

Fandt du ikke hvad du ledte efter, kan du gå på opdagelse i vores store katalog her