Med tidens udvikling, gemmer Verdens byer på bygninger og lokaler, der ikke længere bliver brugt til deres oprindelige formål – og København er skam ikke en undtagelse.

Hos Rentspace søger vi netop efter disse unikke venues, der emmer af historie og charme. I samarbejde med vores værter er målet at aktivere disse gemte perler til nye samlingssteder for byens befolkning. Der skabes fornyede åndehuller og spændende alternativer til moderne arkitektur og traditionelle fest- og mødelokaler. Oplev her bare nogle få af de locations, som vi tilbyder til udlejning.

 

Understationen var oprindelig en transformerstation for DONG og har hen ad vejen bl.a. huset idrætsforening, billardklub og folkedans. Bygningen bærer stadig præg af den industrielle råhed og opfattes i dag som et kulturhus. Med 7 meter til loftet, farverige vægmalerier og gråt terrazzo gulv, er lokalerne anerledes og historiske. Understationen kan udlejes til diverse anledninger såsom lagersalg, fester, konferencer, messer, fotoshoot og meget andet. Læs mere om Understationen her.

 

 

Villa Kultur blev bygget i begyndelse af 1900-tallet og står den dag i dag stadig bevaret med sin historiske arkitektur iblandt nybyggede bygninger i Bykvarteret på Østerbro. Huset har lagt lokaler til kreative arrangementer af Københavns Kommune og DIT:KBH, hvor performance og villaens historie skaber dynamik og spændende projekter. Det nye byrum rummer bibliotek, balsal og orangeri, der kan lejes til festlige og professionelle anledninger såsom pop-up workshop, galleri og forretningsmøder. Læs mere om Villa Kultur her.

 

 

Ved Københavns Lufthavn ligger den forladte perle, Flysimulatoren. Bygningen blev en gang benyttet af piloter og teknikkere til at teste flycockpits, men står i dag tilbage tom med sin hårde beton og anerledes planstruktur. Med en kreative tilgang kan lokalerne bruges til utallige arrangementer, hvor man ønsker rå og ikoniske omgivelser. Alt fra galleri, workshops og lagersalg kan få sin pragt i dette specielle og mindeværdige byrum. Læs mere om Flysimulatoren her.

Rentspace udforsker altid Danmark og finder nye skjulte lokaler, der fortjener aktivering og et fornyet byliv. Følg os på Instagram, Rentspacedk, og se vores spændende venue-rejse.

Besvar