venue-img
venue-img venue-img

Stromma Restaurantbåde

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

seated-guests-img

Ja

Egne drikkevarer

seated-guests-img

Ja

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Stromma Restaurantbåde

Stromma Restaurantbåde

Her er der mulighed for at skabe rammerne om en helt igennem unik oplevelse, uanset om du skal arrangere en firmafest, reception eller gerne vil invitere venner og familie ud. Nu får du nemlig mulighed for at lette anker og få vind i håret, når i tager på en privat tur langs Københavns kanal i Strommas flotte restaurantbåd.

I har mulighed for at nyde en super lækker frokost eller middag i flotte omgivelser på den overdækkede restaurantbåd. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke arrangement typer du kunne tænke dig at holde. Du kan booke din tur, hvor du tilvælger mad og drikke til dig og dine gæster, men det er også muligt selv at medbringe mad og drikke mod et gebyr. Du kan dermed få det, næsten lige præcis som du ønsker. Restaurantbåden kan også sagtens bruges uden forplejning til eksempelvis møder eller lignende.

Her får du lidt praktisk information om Strommas resaturantbåd. De har to restaurantbåde, hvor den ene hedder ”Ole Lukøje” og den anden hedder ”Klods Hans”. Begge både er super lækre, men varierer i kapacitet. Hvis du og dine gæster træder ombord på ”Klods Hans”, er der plads til et maksimum på 133 passagerer, hvoraf 92 er under tag, men ved arrangementer med spisning anbefales det et antal gæster på max. 66, for at sikre at dine gæster har plads nok. ”Klods Hans” har 11 borde, hvor der kan sidde 6-8 gæster ved hvert bord.
Hvis i skal en tur med ”Ole Lukøje”, er der også plads til et maksimum på 133 passagerer, hvoraf 76 er under tag. Her anbefales det at man ikke er mere end 54 gæster med ved arrangementer med spisning. På denne båd finder du 9 borde, hvor der kan sidde 6-8 personer ved hvert bord. Fælles for begge både er, at der er toiletfaciliteter ombord, og så kan vinduer og glastag åbnes på de varme dage, og bådene kan opvarmes på koldere dage. Det er derfor muligt at få denne unikke oplevelse uanset årstid. I Vinter halvåret er maksimumkapaciteten reduceret til antallet af indendørs pladser.

Der er rig mulighed for en fantastisk oplevelse og god stemning, når I skal nyde en kanalrundfart med mad i den fantastiske restaurantbåd. Glastaget og ruderne giver rig mulighed for at opleve Københavns flotte og historiske arkitektur på tæt hold. Derudover er bådfører og guide inkluderet i prisen, så i får også mulighed for at blive endnu klogere på alle Københavns unikke seværdigheder.

Har du spørgsmål til Strommas restaurantbåde eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os, vi vil rigtig gerne besvare de spørgsmål, du sidder med. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at arrangere din firma- eller privatfest, kan vi sætte dig i kontakt med vores leverandører eller samarbejdspartnere, som bedst muligt kan hjælpe dig videre i processen. Stromma tilbyder desuden også kanalrundfart med overdækkede både eller el-både, hvis det skulle have din interesse.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

Stromma Restaurantbåde

København, Toldbodgade 39

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Stromma Restaurantbåde som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Stromma Restaurantbåde