Solen er endelig begyndt at vise sine stråler og sprede varme over det ganske land. Det giver os lysten til at holde en masse lækre sommerfester. Men hvor skal de holdes?
Vi har samlet en liste over vores bedste bud på udendørsområder til at holde sommerens fester ved. De fleste af udendørsområderne er tilknyttet et af vores venues, og de kan derfor lejes med, når du lejer et venue. Der er derfor stadig mulighed for at opholde sig indenfor, hvis nu det danske sommervejr ikke arter sig på dagen.

Strandmøllekroen

Nord for København i Klampenborg finder du Strandmøllekroen. I 1811 slog de dørene op som kro for første gang. I dag er der indrettet med fokus på nordisk kvalitet og komfort, når det er bedst. Terrassen har den smukkeste udsigt over Øresund. Læs mere her.

Pumpestationen

Mellem skinnerne ved Dybbølsbro st. finder du denne gemte perle. Bygningen er en aktiv HOFOR pumpestation. I sit look er den rå og urban. Udendørsområdet er bygget til at passe til dette udseende. Det kommer til udtrykt i at udendørsbordene består af gamle kabeltromler, og bænkene er klassiske parkbænke. Læs mere her.

    

    

Palmehaven v. Damhuskroen

Med udsigt over Damhussøen finder du dette flotte lokale med tilhørende nybygget terrasse. Terrassen er holdt i lyst træ og med pallesofaer. Dette giver det klassiske lokale et moderne tvist. Her kan du holde receptionen til et bryllup, eller blot sørge for, at dine gæster kan trække lidt frisk luft på en varm dag og stadig være en del af festen. Læs mere her.

Tribeca

Tribeca ligger i en stor åben gård med loungeområde og tagterrasse. Tribeca bliver dermed din oase og fristed i København. Selve lokalet og udendørsområdet er indrettet i en urban og “New Yorker”-stil.  Køkkenet tager udgangspunkt i en moderne fortolkning af det traditionelle romersk-italienske trattoria, hvor der tilbydes friske råvarer af højeste kvalitet. Her kan du næsten afholde næsten alle typer af arrangementer. Læs mere her.

   

Kabelhallen

Kabelhallerne er med sin helt unikke stemning, beliggenhed og udsigt et fantastisk eventspot i København. Stedet kan byde op til 350 gæster velkommen indenfor i den rå, charmerende industrihal. Samtidig er det store udendørsområde i forbindelse med strandbaren, Halvandet, et fedt eventområde med solsofaer, strandstole og stort scenetelt ved vandet. Halvandets område er på 6.000 kvm midt på Refshaleøen. Læs mere her.

      

Terrassen v. Hotel Skt. Petri

Terrassen v. Hotel Skt Petri ligger i smørhullet af det pulserende København. Her er der mulighed for at trække sig tilbage fra det hektiske tempo og skabe rammerne for et mere afslappet koncept. Omgiv dit næste event med grønne oaser, moderne møbler og en industriel New Yorker følelse. Læs mere her.

        

DARE2Mansion

DARE2Mansion var engang en autoreservedelsforhandler. I dag er det omdannet til en kreativ, funky og innovativ legeplads for spirrende iværksættere og nytænkende virksomheder. Fra lokalerne i der adgang til udendørsområdet. Her kan du både trække frisk luft i solskin, men også trække i læ, hvis regnen skulle vise sig. Læs mere her.

     

Hvis du har har lyst til at booke eller høre mere om disse lækre udendørsområder, kan du kontakte en af vores eventkonsulenter og komme i gang med planlægningen af din sommerfest i dag. Hos Rentspace hjælper vi i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere dig med alle aspekter af planlægningsprocessen – fra booking af lokale til at finde lækker catering og flotte blomster.

 

Besvar