Frederiksberg er fyldt med både nye og gamle historier samt historier, der endnu ikke er sket eller skrevet. Her finder du både iværksættere, studerende, bedsteforældre og michelinstjerner. Der er med andre ord plads til lidt af hvert, så selvfølgelig har vi også venues til forskellige typer selskaber og smage.

Karmaman

Karmaman er et madmekka og en fin lokal perle midt på Frederiksberg. Her er der fokus på hygge, smagsoplevelsen og det gode selskab. Restauranten er jordnær og kan facilitere arrangementer og selskaber af

enhver art. De har plads til konference, produktlancering, foredrag, reception, fødselsdage m.m. – alt i mellem træmøbler, store vinduer og afslappet indretning.

Entrée

Hos Entrée tænder de gerne op i pejsen og byder dig velkommen i deres hyggelige nyindrettede lokale med en beliggenhed i Hermes Hallerne centralt på Frederiksberg. Her får jeres selskab altid lækker mad, der er kræset godt om. Entrée fungerer nemlig til hverdag som et cateringfirma. Her er der plads til lidt af hvert – om det er en rund fødselsdag, et bryllup eller et dagsmøde, så er der plads til jer.

Godthåb og Kaffe

Godthåb & Kaffe er en skøn, skjult skat beliggende centralt på Frederiksberg i et tilbagetrukket indhak til Godthåbsvej. I rolige omgivelser kan den gode kop kaffe nydes, mens den lokale stemning strømmer rundt i lokalet. Med det åbne køkken, små hyggekroge og varme belysning er caféen et ideelt samlingspunkt for intime events.

 

Diakonissestiftelsen 

Bygningen var originalt et hjem for diakoner og diakonisser, som havde deres daglige pligter og liv i disse stuer. I dag benytter Diakonissestiftelsen lokalerne som kursus- og konferencelokaler, hvor der stadig er bevaret de fineste bygningsdetaljer. Imellem varme farvetoner på væggene og autentiske møbler og malerier er der skabt hyggelige og intime rammer trods det høje loft og store rum. Man føler sig velkommen og inspireret, når man afholder arrangementer i de fine stuer. Vælg i mellem dagligstuerne eller bjælkeloftet.

Bakkehusmuseet

Det moderne ottekantede orangeri er ikke kun levested for blomster, men byder i sommerhalvåret på skønne, kulinariske oplevelser i form af delikate smørrebrødsanretninger, kager, vin, snapse, kaffe og te inspireret af historien og fortolket ud fra moderne smagsløg. I 1700-tallet lå der er et ottekantet lysthus samt et orangeri i Bakkehusmuseets have. Formen og indholdet fra disse to havebygninger er i 2017 blevet kombineret i Bakkehusmuseets moderne orangeri. Orangeriet er tegnet af Rønnow Arkitekter ved Laust Ovesen.

Hos Rentspace er det vigtigt for os, at din fest bliver præcis, som du ønsker den. Derfor står vores eventkonsulenter altid klar til at hjælpe dig med planlægningen af din fest, reception, møde eller fødselsdag. Om det drejer sig om det rette lokale, musikken eller maden, så hjælper vi gerne. Sammen med vores samarbejdspartnere finder vi den løsning, der er den rette for dig.

Besvar