København K er en historisk bydel. Derfor giver det også mening, at mange af bygningerne har en unik fortælling. Det gør sig i den grad også gældende for de venues, vi vil præsentere for jer i dette indlæg. Se fx Tempelriddersalen. Denne var oprindeligt Falcks første brandstation, efterfølgende blev den brugt af Tempel Ridder Ordenen, i dag bliver den brugt til netværksmøder. Hvilke fortællinger gemmer der sig mon bag de andre venues i København K?

Tempelriddersalen

Skal du holde bryllup, reception eller fødselsdag er Tempelriddersalen stedet for dig. Start med en lækker middag, træk derefter nedenunder til kaffe – alt imens området ovenpå kan gøres klar til en fest dine gæster sent vil glemme. Har I brug for et sted at trække noget frisk luft, er der et hyggeligt gårdareal tilknyttet lokalet, som I også kan boltre jer på.

Nyhavns Bodega

Hos Nyhavns bodega har man gjort alt for, at gæsterne føler sig forkælede og godt tilpas. Der tilbydes stor erfaring i at skabe den helt specielle stemning, der kræves ved et unikt arrangement. Bodegaen er et ideelt sted til at afholde specielle anledninger, hvor man vil omringes af hyggelig, lokal stemning og det gode selskab. Afhold konfirmation, reception, middag, fødselsdag og meget andet i blandt kælderlokalets træmøbler, fine vinflasker og farverige puder.

 

Kælderen 13

Godt gemt på Kompagnistræde i Indre by i København finder du Kælderen 13. Lokalerne er kendte for sin magiske stemning og sin varme, unikke indretning. Lokalet har egen bar, buffetområde, rygeareal og ikke mindst et varmt miljø og en fantastisk belysning.
Her kan du afholde alle typer af event. Alt fra vinsmagninger til produkt launches – de har prøvet det hele, og deres serviceorienterede personale er klar til at hjælpe med dit arrangement. Både I og de kan stå for arrangementet, men der kan også godt indgås en aftale om, at begge parter står for noget.

 

Skt. Petri

Skt. Petri er et forhenværende berømt varehus placeret midt i Københavns pulserende byliv. Varehuset er i dag ombygget til en af Hovedstadens mest velkendte hoteller, der udstråler historie og eksklusivitet. Lokalerne er omfavnet af varme farvertoner, ikoniske designermøbler og en behagelig stemning, der emmer af den skandinaviske hygge og ro.
Hos Skt. Petri har de lokaler til en hver størrelse og type selskab. Se fx Loungen, Terrassen, Boksen, P Eatery og Center Stage.

 

Royal Smushi

Velkommen til et eventyrligt univers af moderne charme, humor og royal elegance. Caféen v. Royal Smushi er en fortryllende oase med beliggenhed midt på Strøget i København. Der er garanteret en unik oplevelse, når man træder ind igennem gårdporten til fuglekvidren, et væld af farver og sublim service.

Om os

Hos Rentspace er det vigtigt for os, at din fest bliver præcis, som du ønsker den. Derfor står vores eventkonsulenter altid klar til at hjælpe dig med planlægningen af din fest, reception, møde eller fødselsdag. Om det drejer sig om det rette lokale, musikken eller maden, så hjælper vi gerne. Sammen med vores samarbejdspartnere finder vi den løsning, der er den rette for dig.

Besvar