Der er mange gode grunde til at holde dit næste møde offsite. Vi har her samlet en liste over det, vi selv mener, er de bedste årsager.

1. Booster moral og sammenhold

Ved møder, der bliver holdt ude af huset, indgår der typisk en form for teambuilding-øvelse, hvor man kollegaer imellem lærer hinanden at kende på en bedre måde, og man bliver rystet sammen som etteam. Når de vender tilbage til kontoret, gør de det med fornyet energi og morale.

2. Giver nye perspektiver – fordrer kreativitet

De nye perspektiver kan komme på flere forskellige måder. Generelt så skaber andre omgivelser en ny måde at se på problemstillinger på. Det kan enten ske ved at booke et lokale, der er et helt tomt lærred for jer at tænke nye tanker på, men rummet kan også bidrage til at få de kreative tanker i gang. Altså kan lokalet være indrettet efter den hensigt at fordre kreativitet og nye løsninger.

3. Hverdagen distraherer ikke

Til daglig er der en masse opgaver, der skal løses på kontoret. Disse kan tit sidde i baghovedet, og ser man en kollega på gangen, som man laver et projekt sammen med, kan dette fjerne fokus fra emnerne, der skal diskuteres på mødet. Dette gavner hverken medarbejder eller virksomhed. Derfor kan et møde offsite fjerne dagligdagens distraktioner og øge fokus på mødet.

4. Viser medarbejderne, at mødet er vigtigt

I en travl virksomhed er der mange møder i løbet af en uge. Nogle er hurtige, andre tager lang tid, men møder bliver hurtigt hverdag, og derfor kan det være svært for medarbejdere at være lige engagerede til møderne hver gang. Ved at rykke et møde ud af huset viser du dine medarbejdere, at det er et vigtigt møde, der kræver deres fulde opmærksomhed.

5. Skaber ekstra fokus på emnet

Holder du mødet på kontoret står du selv for opsætning af borde og stole, brygning af kaffe samt andre hverdagsgøremål. Det behøver I ikke at bekymre jer om til et offsite-møde. Her vil der typisk være personale til at klare alt det praktiske, så jeres hovedfokus kommer til at være på mødet og dets indhold.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste møde. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Kontakt en af vores eventkonsulenter i dag og få et uforpligtende tilbud på et mødelokale.

Besvar